קפטה טורקיתקציצות בקר קטנות וממזריות שמכינים עם פרוסות תפוחי אדמה ורוטב עגבניות משגע, הכל ביחד, בתבנית אחת. כלום בלגן, פחות משעה בתנור - ויש לכם איסטנבול קטנה במטבח. זה הרגע להזמין אורחים לצהריים
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 24/11/20 07:00
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :לקציצות:
לתפוחי האדמה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות לקבלת תערובת אחידה. 3 מגלגלים לקציצות קטנות. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 4 מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה או בתוך סיר שמתאים לתנור. 5 מניחים מעל את הקציצות. 6 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ושופכים מעל תפוחי האדמה והקציצות. 7 מכסים את התבנית או הסיר ומכניסים לתנור למשך 40-50 דקות (תלוי בעובי תפוחי האדמה). רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |