מרק כרישה ותפוח אדמההחלק החורפי של השבוע כבר מעבר לפינה, ואנחנו שמחים מאוד לקבל את פניו עם המרק הזה, שהוא סמיך וקרמי, חמאתי וטעים שאפשר רק להשתגע. ככה עושים את זה (קל, ברור שקל)
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 13/01/22 06:25
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 חוצים את הכרישה לאורך ושוטפים היטב מחול. 2 קוצצים את הכרישה גס ומטגנים בסיר עם חמאה ושמן זית על להבה בינונית כ-5 דקות, עד שהיא מתרככת. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3 מוסיפים את תפוחי האדמה, התימין, המלח והמים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בסיר מכוסה כ-25 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. 4 טוחנים את המרק עד שהוא חלק, מתקנים תיבול ואם הוא סמיך מדי מוסיפים עוד מים. 5 מגישים חם מאוד עם זילוף של שמן זית ומעט פלפל שחור. |