שקשוקה מקסיקניתהנה מתכון שהדבר הראשון שעלה לנו לראש כשראינו אותו הוא "איך לא חשבו על זה קודם?". קחו את השקשוקה הקלאסית, הוסיפו לה שעועית שחורה וצ'ילי וקיבלתם מתכון לטיני-ישראלי באדיבות השף אורי דובי ממסעדת בוקריה
אורי דובי, מסעדת בוקריה
| mako אוכל
| פורסם 05/08/16 07:00
![]()
צילום: טל בלומברג, mako אוכל
|
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 חותכים את הבצל והפלפלים לרצועות. 2 במחבת עם שמן זית מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת. 3 מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עד שכל המרכיבים במחבת מתרככים. 4 מוסיפים את העגבניות הקלופות, רסק העגבניות והצ'ילי החריף. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מגיע לדרגת הריכוז והסמיכות הרצויה. 5 מוסיפים את השעועית, המלח והפלפל ומערבבים. שוברים פנימה את הביצים. מבשלים במחבת על להבה נמוכה עם מכסה עד שהביצים מוכנות (כל אחד לפי טעמו). * במקום רסק העגבניות והעגבניות המשומרות אפשר להשתמש ב-6 עגבניות תמר חתוכות לרבעים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |