צלי אסאדו עם תפוחי אדמההמיונז שבמרינדה מרכך את הבשר, הפלפלים מוסיפים טאץ' רענן ותפוחי האדמה מספקים את הפחמימה שליד![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה מיונז, פלפלים, שום, מלח ופלפל. 2 מורחים את הבשר במרינדה שנוצרה ומניחים על תבנית יחד עם תפוחי האדמה והרוזמרין. ממליחים את תפוחי האדמה ומכסים בנייר אפייה. 3 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-30 דקות. 4 מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד כשעתיים וחצי. 5 מסירים את נייר האפייה ומזהיבים את האסאדו כ-5 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |