1 שמים בתוך קלחת עם מים רותחים אורז ואת השום הפרוס ומחכים עד להתרככות. 2-3 דקות , ללא מכסה. בתום ההתרככות מסננים את האורז ומניחים בצד. 2. שופכים לסיר נפרד חלב קוקוס המים ומלח ומחכים לרתיחה. 3. במכתש ועלי כותשים את הלמון גראס, פלפל צ'ילי וג'ינג'ר עם מעט שמן זית, קארי, מלח ופלפל שחור עד לקבלת תערובת אחידה. 4. מוסיפים לסיר את האורז והתערובת ומערבבים. 5. לאחר 2 דק' מוסיפים את רצועות העוף והכוסברה, מערבבים, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהמים התאדו (בערך 18 דקות).
>> לכל מתכוני השבוע