קציצות בשר מבושלות עם תפוחי אדמההמתכונאית יונית צוקרמן במתכון לארוחה משפחתית עשירה ומשביעה שמכינים בסיר אחד ומוכנה בפחות משעה. למה אתם מחכים?![]()
צילום: יונית סולטן צוקרמן
|
המצרכים :לקציצות:
לתבשיל:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם הקציצות: מערבבים את כל המרכיבים ביחד ויוצרים קציצות בגודל קטן-בינוני (אמורות לצאת בערף 24 קציצות). 2 מכינים את התבשיל: מטגנים בסיר רחב בצל ופלפל בערך 4-6 דקות. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומערבבים. 3 מוסיפים את הסוכר והתבלינים ומערבבים. יוצקים לסיר 2 וחצי כוסות מים רותחים ומערבבים שוב. 4 מוסיפים לסיר את הקציצות ומשבצים אותך בין תפוחי האדמה. מבשלים הכל על אש קטנה 40 דקות. * המתכון עלה לאתר לראשונה ב-2022 בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |