ארוחת בוקר אנגליתביצת עין, מוגשת עם תערובת תפוחי אדמה ופטריות, שעועית לבנה ברוטב, נקניקיות פרנקפורטר ורצועות קריספי בייקון
צילום: סטודיו דן לב, יחסי ציבור
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת עם חמאה מזוקקת או שמן, ומטגנים את הבצל. 2 מוסיפים את תפוחי אדמה והפטריות ומתבלים במלח ופלפל. 3 מוסיפים את עגבניות שרי להקפצה קצרה. במקביל צורבים את נקניקיות הפרנקפורטר והבייקון על מחבת יבשה. 4 מחממים את השעועית, ובמקביל מכינים ביצי עין. 5 מסדרים על כל צלחת ביצת עין, תערובת תפוחי אדמה, שעועית, שתי נקניקיות ושתי רצועות קריספי בייקון. מומלץ להגיש עם חרדל וכרוב כבוש. המתכון באדיבות גיא ארבל, שף ראשי של מסעדות בנדיקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |