מרק עגבניות עם קציצותאין גשם? נתעלם מהעניין עם מרק שהוא כולו קערה של נחמה, שיכול להיות ארוחה שלמה בפני עצמו. פחות משעה כולל הכל, והוא שלכם![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):למרק:
לקציצות:
אופן ההכנה:1 מטגנים בסיר את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את העגבניות ומטגנים אותן כ-3 דקות נוספות. לבסוף מוסיפים את השום לעוד דקה נוספת. 2 מוסיפים לסיר את רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות, המים, הצ'ילי הסוכר והמלח, מערבבים ומביאים לרתיחה. 3 בזמן שהמרק מגיע לרתיחה, מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות, יוצרים כדורים ומעבירים לסיר המרק (אחרי הרתיחה). מוסיפים גם את התימין ומבשלים על להבה נמוכה כ-35 דקות.* אפשר להגיש כך, ואפשר גם להוסיף 2 כפות של אורז לבן מבושל למרק. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |