קדירת פתיתיםתבשיל מפתה עם שוקי עוף, גרגירי חומוס, תפוחי אדמה ופתיתים. מטוגן, מבושל ואפוי עד להשחמה
| בית הספר הגבוה לקולינריה - בישולים
| פורסם 23/01/13 14:13
![]()
צילום: בית הספר הגבוה לקולינריה - בישולים
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 משחימים בסיר עם מעט שמן את פרוסות תפוחי האדמה ומוציאים הצידה. 2 מטגנים את הבצל בסיר. 3 מוסיפים את השוקיים ומטגנים יחד עם הבצל עד להשחמה. 4 מוסיפים את הפתיתים ומטגנים מעט עם השוקיים והבצל. 5 מוסיפים את גרגירי החומוס ופרוסות תפוחי האדמה, מתבלים בדבש, פפריקה, פלפל שחור ומלח ומערבבים. 6 מכסים במים עד גובה 2 אצבעות מעל הפתיתים וסוגרים את הסיר לרבע שעה על אש גבוהה. 7 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עם מכסה סגור למשך כשעה. ב-10 הדקות האחרונות מורידים את המכסה לצורך השחמה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |