1 מערבבים את חומרי המרינדה ויוצקים לתבנית. מוסיפים את העוף ומעסים היטב.
2 מחממים תנור ל-200 מעלות וצולים את העוף 20 דקות (10 מכל צד). מוציאים אותו לצלחת.
3 מסדרים בתחתית התבנית את כל הירקות, ומעליהם את האורז.
4 מסדרים את העופות מעל האורז ויוצקים את 3 כוסות המים המתובלים.
5 מכסים היטב בנייר כסף, מנקבים בו 3 חורים ליציאת אדים ואופים שעה וחצי.
6 מסירים את נייר הכסף, משחימים 10 דקות ומגישים. אם נשארים מים בתבנית - מעלים את הטמפרטורה ונותנים להם להתאדות.