תבשיל עוף ופתיתים בסיר אחדסמדי בומבה שוב מסדרת לנו סיר אחד שיש בו הכל - עוף, פתיתים ופלפלים - לטובת האנשים שהזמן שלהם יקר אפילו ביום שישי. מה עוד כיף? שהכי יפה להגיש את זה לשולחן ככה, עם הסיר
סמדר ווקנין
| mako אוכל
| פורסם 03/12/14 16:57
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:רוצים לזכות בסדנת בצק סוכר על חשבוננו? 1 מטגנים את העוף בסיר רחב ולא גבוה (כמו בתמונה), עד שהוא משחים קלות מכל הצדדים. מוציאים לצלחת. 2 מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן שבסיר. מוסיפים את הפלפל האדום, הפלפל החריף והכורכום ומערבבים. 3 מחזירים את העוף לסיר ומנמיכים את הלהבה לקטנה ביותר. מוסיפים חצי כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 20-30 דקות. 4 מוסיפים כוס וחצי מים רותחים, את המלח ואת הפטרוזיליה הקצוצה. מפזרים פתיתים באופן אחיד, עד שהם מגיעים לגובה של המים. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות. 5 משאירים מכוסה 5-10 דקות, ומגישים את הסיר לשולחן. |