פסטה שמנת, בטטה וגבינת עיזים בסיר אחדמתכון לפסטה ברוטב שמנת, בטטה וגבינת עיזים, שחוץ מלהיות טעימה ומפנקת, היא מתבשלת כולה בסיר אחד בלבד. גם הרווחתם מנה מצוינת, וגם בקושי לכלכתם את המטבח. על לא דבר
שף קובי אביטן, מסעדת רפאלו
| mako אוכל
| פורסם 18/02/18 10:10
![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 שמים את כל המרכיבים למעט גבינת העזים בסיר ומביאים לרתיחה. 2 מבשלים 6-8 דקות במכסה פתוח על אש גדולה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מוכנה. 3 מכבים את האש, מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהיא נמסה. *ניתן להוסיף עירית קצוצה ופרוסות שקדים קלויים. ![]()
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |