פתיתים ועוף בשקית קוקייום קשה עובר על כוחותינו? כל העולם על הגב שלכם? תנו לנו לעזור עם הבישולים: עוף ופתיתים שיוצאים מושלם אחרי שהם בילו שעה בתנור בתוך שקית קוקי. חמש דקות עבודה, והקסם קורה: כל כך טעים, כל כך פשוט
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 10/11/20 06:40
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מכניסים את כל המצרכים לשקית קוקי. 3 סוגרים את השקית ומערבבים הכל בתוך השקית. לא מחוררים את השקית! בלי לחורר! שקית הקוקי נכנסת לתנור | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 מכניסים לתנור לשעה. 5 פותחים את השקית, מערבבים היטב ומגישים חם. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |