תבשיל עדשים עם ירקות כתומים וברוקוליאם גם אתם מחפשים דרך מהירה להילחם בשפעת המזגנים, אנחנו מזמינים אתכם ללכת על תבשיל ירקות טבעוני, עשיר, מהיר ובריא של עדשים, גזרים, בטטות וברוקולי. הרבה ברוקולי. רק טוב שיהיה
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):מרכיבים:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים סוטאז' בגודל בינוני (אם אין, אפשר גם סיר רגיל), מוסיפים את השמן והבצל הקצוץ ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-8 דקות. מוסיפים שום, מקל קינמון, כמון, כורכום וצ'ילי חריף ומערבבים כדקה. 2 מוסיפים את העדשים והמרק או המים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-15 דקות, עד שהעדשים מתרככות. 3 מוסיפים את הגזר והבטטה, מערבבים בעדינות, מכסים וממשיכים לבשל עוד כ-15 או עד שהירקות מתרככים. 4 במקביל חולטים את פרחי הברוקולי כ-5 דקות במים רותחים. אחרי החליטה מסננים, ומוסיפים את הברוקולי לתערובת העדשים. מפזרים כוסברה ומגישים עם רבעי לימון ואורז לבן נקי.
>> בפעם הקודמת הכנו קוסקוס עם סלופי ג'ו |