עגבניות ממולאות פתיתים עם אטריותמנות צמחוניות יכולות בקלות להיות הכוכבות של השולחן, צריך רק לבחור אותן נכון. הנה לכן אחת שיכולה לככב בקלילות, ואנחנו מבטיחים שתחזרו אליה שוב ושוב
צילום: אסף אמברם
|
מעוניינים להפוך את המנה לבשרית? הוסיפו למלית 300 גרם בשר.
המצרכים (8 מנות):לממולאים:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים לתבנית בינונית. מחממים שמן, מטגנים בצל במשך 8 דקות ומסירים מהאש, מוסיפים שום, צנוברים, פטרוזיליה, עגבניות מיובשות, בהרט, שקדים ופתיתים מבושלים. מערבבים היטב וממלאים את העגבניות בתערובת (אפשר לדחוס קצת). 2 מסדרים את העגבניות בתבנית עם הרוטב, ואופים 20-25 דקות עד שהעגבניות מתרככות. מגישים חם עם מעט רוטב. >> בפעם הקודמת הכנו סלט בורגול ניסואז |