כדורי ארנצ'יני עם סלמוןמה קורה כשולקחים מנה איטלקית, מממלאים אותה בסלמון מעושן וגבינת צ'דר ומשדכים לה רוטב אסייתי? מקבלים מנה פריכה ונהדרת שאי אפשר להפסיק לאכול
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
|
המצרכים (5 מנות):
למילוי:
לטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה:רוצים לזכות בסדנת בצק סוכר על חשבוננו? 1 מערבבים בקערה קטנה חומץ, סוכר ומלח עד להמסה. 2 מכינים את האורז: שמים בסיר מים ואורז, מביאים לרתיחה, מכסים במכסה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות. מכבים את האש ממתינים 10 דקות, יוצקים את תערובת החומץ מעל ומערבבים. ממתינים 15 דקות, מערבבים שוב ומקררים את האורז. 3 מכינים את המילוי: מערבבים את חומרי המילוי ומגלגלים מהם כ- 14 כדורים. 4 מכינים כדורי אורז: לוקחים חופן אורז בגודל כדור פינג פונג. בטכניקה שמזכירה הכנת קובה ממלאים בכדור של מילוי, סוגרים ומגלגלים לכדור. 5 טובלים בביצה מכל הכיוונים ומעבירים לפירורי לחם שבצלחת שטוחה. 6 מחממים שמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות, עד הזהבה. 7 מערבבים את חומרי הרוטב בצלוחית ומגישים לצד הכדורים החמים. >> בשבוע שעבר הכנו תבשיל הוענגרי של בשר טחון, אורז וכרוב כבוש>> מבשלים עם הילדים: חטיף טורטייה אפוי |