הנה משהו שלא חשבתם להכין עם קינואה: קציצות בסגנון פלאפל, אבל עם גבינות שהופכות אותן לארוחת ערב קלה מושלמת. מילה שלנו: כיף לאכול אותן ככה, אבל הכי כיף בתוך פיתה עם סלט
1 מחממים בסיר כף שמן. מוסיפים קינואה ומערבבים מעט. מוסיפים מים רותחים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-15 דקות או עד שהקינואה מוכנה. מצננים ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
3 יוצרים קציצות, ובינתיים מחממים שמן במחבת לטיגון חצי עמוק.
4 מטגנים את הקציצות 4-5 דקות מכל צד עד להזהבה. עובדים בנגלות עד שמטגנים את כל התערובת. מגישים חם.