1 מרתיחים הרבה מים בסיר. מוסיפים את האורז, מבשלים כ-5 דקות ומסננים (תהליך ההרתחה והסינון הראשוני מתבצע על מנת לשמור על הצבעוניות של האורז).
2 באותו סיר מחממים מעט שמן זית. מוסיפים את האורז המסונן, 2 כוסות מים רותחים וכפית מלח, ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים ומבשלים 20 דקות.
3 במקביל מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים בצל ומטגנים עד לשקיפות (כ-7 דקות).
אורז מיקס | צילום:
יחסי ציבור, יחסי ציבור
4 מוסיפים עוף ומטגנים עד שהוא נאטם ומשנה את צבעו מכל הצדדים.
>> לאתר סוגת
5 מוסיפים סלק וממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות עד שהעוף נצבע בוורוד. מוסיפים שום, מלח ותבלינים, מערבבים ומטגנים עוד כ-5 דקות עד שהעוף מתחיל להזהיב מעט.
6 יוצקים את התערובת מעל האורז, מערבבים בעדינות ומגישים חם.