חזה עוף עם עדשיםתנו לצילה 60 דקות, והיא תכין לכם ארוחה מלאה של עוף במרינדה של לימון, כמון וכורכום, לצד תבשיל של עדשים כתומות |
המצרכים (4 מנות):
למרינדה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את חומרי המרינדה, מוסיפים את העוף ומשרים כחצי שעה. 2 מטגנים את הבצל בסיר עם שני סוגי השמן כ-5 דקות. מוסיפים את הדלורית וממשיכים לטגן תוך ערבוב. מוסיפים גם את העדשים ומטגנים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד 5 דקות. 3 מוסיפים כוס וחצי מים חמים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים כ-20 דקות, עד שהמים נספגים כמעט כולם. אם 20 דקות לא מספיקות, מבשלים עוד קצת. 4 בזמן שהתבשיל על האש, מטגנים את העוף, עד שהוא משחים משני הצדדים. אפשר להוסיף לו מעט פפריקה תוך כדי טיגון, אבל זה לא חובה. 5 מגישים את התבשיל והעוף ביחד. >> והנה הגולאש המהיר של צילה>> איך מכינים צ'יפס כמו במקדונלד'ס? |