ארנצ׳יני פתיתים, תרד וגבינותמה קורה כשולקחים את הארנצ'יני אורז האיטלקיים ונותנים להם טוויסט מקומי? מקבלים כדורי פתיתים מטוגנים עם גבינות ותרד, שקשה להפסיק לחטוף
סבינה ולדמן
| mako אוכל
| פורסם 29/03/15 14:22
|
המצרכים :
למטבל:
אופן ההכנה:1 מבשלים פתיתים לפי הוראות היצרן. בתום הבישול מוסיפים שמנת, תרד ובזיליקום, וממשכים לבשל תוך ערבוב כ-5 דקות, עד שהתרד מאבד נפח. 2 מעבירים את התערובת למגש או כלי שטוח גדול, משטחים ומצננים מעט. 3 מוסיפים לתערובת הפתיתים את הריקוטה, המוצרלה והפרמזן. מגלגלים לכדורים בקוטר כ-4 ס״מ ומצפים בפירורי לחם. 4 יוצקים למחבת רחבה שמן קנולה בגובה 3 ס״מ (עד לחצי גובה הכדורים) ומחממים אותו לחום בינוני של כ-170 מעלות. 5 מטגנים 4 כדורים בכל פעם עד להזהבה, ומעבירים למגש עם נייר סופג. מערבבים את כל חומרי המטבל ומגישים לצד הארנצ׳יני החם. >> בפעם הקודמת הכנו קובה עדשים עם נוף>> הקינוחים הכי שווים לפסח>> לכל המתכונים לפסח |