1 שמים בסיר בינוני את העוף, העגבניות, הגזרים, הסלרי והציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 25 דקות.
2 מוסיפים את האורז ומבשלים 20 דקות נוספות.
3 טורפים בקערה בינונית את הביצים עם הלימון והמלח. מוסיפים 2-3 מצקות מרק רותח לקערה תוך כדי טריפה, ואז יוצקים את תוכן הקערה החמימה חזרה לסיר.
4 מוסיפים פלפל שחור, מערבבים ומתקנים תיבול.
5 מגישים עם פטרוזיליה ובצל ירוק קצוץ.
>> בשבוע שעבר התחרענו פה על באכש בוכרי
>> ומה לילדים? תפוחי אדמה ממולאים!