מרק עוף יווני עם אורז ולימוןביוונית קוראים לו אבגולמונו - ולהגיד את המילה הזו זה החלק הכי מורכב בהכנה שלו. רות אוליבר עם מתכון שיושב בול על החורף שתקף פתאום![]()
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 שמים בסיר בינוני את העוף, העגבניות, הגזרים, הסלרי והציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 25 דקות. 2 מוסיפים את האורז ומבשלים 20 דקות נוספות. 3 טורפים בקערה בינונית את הביצים עם הלימון והמלח. מוסיפים 2-3 מצקות מרק רותח לקערה תוך כדי טריפה, ואז יוצקים את תוכן הקערה החמימה חזרה לסיר. 4 מוסיפים פלפל שחור, מערבבים ומתקנים תיבול. 5 מגישים עם פטרוזיליה ובצל ירוק קצוץ.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |