גולאש מהיר על פולנטהלפעמים מתחשק תבשיל כזה של בית, אבל אין זמן לעמוד כל היום על הסירים. הגולאש הזה, שמתבשל עם בצל ועגבניות במשך שעה אחת בלבד ואז מצטרף לפולנטה ביתית שאוהבת רוטב, יסגור לכם את הפינה ויעשה עבודה מצוינת |
המצרכים :
לפולנטה:
אופן ההכנה:1 מתחילים מהגולש: בסיר שטוח מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים כ-5 דקות. 2 מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו עד שהוא מתחיל להשחים. מוסיפים את כל התבלינים ואת המים. מבשלים כחצי שעה ומוסיפים את העגבניות המגוררות, את העגבניות המשומרות ואת עלי הדפנה מבשלים עד לריכוך הבשר. 3 בינתיים מכינים את הפולנטה: בסיר על אש גבוהה שמים את המים, המלח והשמן. מוסיפים את הפולנטה בהדרגתיות לסיר ומערבבים כל הזמן עם כף עץ. נשארים על אש גבוהה למשך כל זמן הבישול. 4 ממשיכים לערבב במשך 20-25 דקות, עד שהעיסה מגיעה למרקם הרצוי. 5 מגישים את תבשיל הגולאש על הפולנטה, עם העלים הירוקים ופלפל צ'ילי חריף. >> בשבוע שעבר הכנו קובה במיה נהדרת בשעה>> והנה עוגת גבינה קלילה שתעשה לכם את העונה |