1 מכניסים את השוקיים והבצל לשקית קוקי.
2 מחממים בסיר קטן את הציר, השמן, העגבניות, הסויה, הסילאן, המלח, הפלפל והבהרט. מערבבים כל הזמן, עד שהרוטב מגיע לסף רתיחה.
3 יוצקים את הרוטב לשקית, מוסיפים את האורז, סוגרים ומנערים בזהירות.
4 מניחים את השקית בתבנית תנור גדולה. מחוררים מעט בעזרת קיסם את צדה העליון.
5 אופים כ-45 דקות בחום של 180 מעלות, מוציאים וממתינים 10 דקות לפני ההגשה.
>> בא לכם משהו קיצי? קבלו פסטה עם עגבניות טריות ומסקרפונה
>> והנה גם מעקודה שכדאי לכם לנסות