שניצל דג

הדרך הכי טובה לגרום לילדים לאכול דגים. הסוד כאן טמון שפירורים, שמוכנים מחטיף ביסלי מפורר (במתכון זה ביסלי בצל, אבל מוזמנים לבחור את הטעם האהוב עליכם). 

>> למתכון: אצבעות שניצל דג

פאייה עוף

אז בסדר, זה אולי לא בדיוק איך שמכינים אותה במקור, אבל זאת גרסה לא פחות מספקת, שחתום עליה אחד השפים והמתכונאים שאנחנו הכי סומכים עליו: תום פרנץ. פרנץ מציע כאן גרסה מהירה, טעימה וכשרה לפאייה שכולו על טהרת פולקע, קבנוס, ירקות ופתיתים שמקצרים משמעותית את זמני ההכנה ועם זאת סופגים את כל עושר הטעמים אליהם. קצת חיתוכים, ערבוב מהיר ויש לכם ארוחת צהריים מפנקת וכיפית שמכינים בסיר אחד.

>> למתכון: פאייה עם עוף, פתיתים וירקות

תבשיל פאייה ספרדית, עם עוף פתיתים וירקות (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
תבשיל פאייה ספרדית, עם עוף פתיתים וירקות | צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל

פשטידת פסטה

גרסת הפשטידה לטירוף הפסטה-בסיר-אחד. באמת שזה הכי מעט עבודה שנדרשת כאן מכל המתכונים וכל מה שנותר הוא פיזית להניח הכל בתבנית והארוחה הזאת פשוט מכינה את עצמה. מינימום לכלוך כלים, מינימום עבודה ומקסימום תוצאה.

>> למתכון: פשטידת פסטה בלי בישול מקדים

פשטידת פסטה בלי בישול (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
פשטידת פסטה בלי בישול | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל