פאייה עוף פתיתים וירקות
ארוחה בסיר אחד היא משהו שאנחנו תמיד מעריכים, ומתכונים של תום פרנץ הם משהו שאנחנו בוטחים בו באופן מלא ובעיניים עצומות; כששני הנתונים האלה מתקיימים ביחד, באמת שאין לנו ברירה אלא להכין את המנה למשפחה שלנו. במקרה הזה: הגרסה המקומית (והכשרה) לפאייה הספרדית.
![מרק כתום עם קציצות עוף (צילום: אסף רונן) מרק כתום עם קציצות עוף (צילום: אסף רונן)](https://img.mako.co.il/2023/11/16/picatomksisot_autoOrient_i.jpg)
מרק כתום עם קציצות הודו
סוף סוף יש הצדקה למרק, ומי אנחנו שנפספס את ההזדמנות (באמת שאנחנו לא צריכים יותר מכמה טיפות גשם). בניגוד למרק הכתום המסורתי - שכבודו במקומו מונח - כאן יש גם מנה נאה של חלבון בדמות קציצות, ולא סתם קציצות אלא קציצות הודו, שהן עשירות יחסית בברזל. בקיצור, לכאורה מנה ראשונה, למעשה - ארוחה טובה ומשביעה לכל דבר.
![פסטה ערמונים ואפונה ברוטב שמנת (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל) פסטה ערמונים ואפונה ברוטב שמנת (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)](https://img.mako.co.il/2013/12/02/healthy_dec13_6_i.jpg)
פסטה ברוטב שמנת טבעוני
הידעתם? פסטה ברוטב שמנת אפילו לא חייבת לכלול שמנת בשביל להיות כזו - חלב קוקוס עם מעט חמאת שקדים יעשה את העבודה נהדר. נעשינו בריאים מדי בשבילכם? נסכים שתמירו את הפסטה המלאה שבמתכון בפסטה רגילה.
בתיאבון, והלוואי שיהיה שבוע טוב.