נאגטס עוף ביתיים מעולים
הרבה מתכונים לנאגטס מסתובבים בשוק, אבל זה של מיכל שמיר מלמד על הדרך גם כמה עקרונות שיישארו איתכם לכל הנאגטס הבאים שתכינו בחייכם. כי נכון, מספיק לערבב עוף טחון עם מלח ופלפל, לקצץ ולטגן, אבל אם משקיעים רק טיפ טיפה יותר - מקבלים תוצאה פי אלף יותר שווה. יש גם אופציה לאפייה, ואפילו להקפאה מראש. אה, ותוך חצי שעה זה מוכן על השולחן, חשוב לציין.
מיני המבורגר עדשים שחורות
המבורגרים רכים וכיפיים על בסיס עדשים, ירקות ושיבולת שועל, עם תוספות טעם כמו רוטב ברביקיו, חרדל ושום שעושות אותם מפנקים על אמת. תאמינו לנו, בלחמנייה עם רטבים וחמוצים לא תרגישו בחסרונו של הבשר.
מתכון למיני המבורגר עדשים שחורות
פסטה עם חזה עוף ובצל
אם נשאר לכם עוף משבת - אתם לגמרי מסודרים. פשוט תקצצו אותו ותוסיפו לפסטה, יחד עם שאר המרכיבים. אבל גם אם לא, לכו עם ההוראות של רותם ליברזון ותוך חצי שעה תיהנו מפסטה עם חזה עוף ובצל שניצלו ביחד בשמחה ובהנאה. המתכון כאן עם אטריות ביצים, אבל אין שום בעיה להכין אותו עם פסטה רגילה.
בתיאבון!