קציצות עוף ברוטב עגבניות
אין שום דבר מהפכני במתכון של רותם ליברזון לקציצות ברוטב עגבניות, ואנחנו אומרים את זה לזכותן. מדובר בקציצות של בית, כאלה שמטגנים קצת ואז זורקים לתוך רוטב, ואחרי עוד כמה דקות אפשר להגיש על גבעה של אורז או פתיתים. כשחושבים על אוכל של בית, כזה שרוצים לחזור אליו אחרי יום ארוך - זאת אחת הצלחות שעולות ראשונות לראש.
אורז, ירקות וחזה עוף בסיר אחד
ארוחת צהריים מאוזנת וטעימה, בלי לשטוף הרבה כלים - שזה ערך ראוי בפני עצמו, בטח ובטח בסוף אוגוסט. יש לנו שם חזה עוף חתוך לקוביות, אורז, בצל וגזר מגורר, והיישר מהמקפיא שעועית ירוקה ואפונה. קצת פטרוזיליה אם הילדים מאשרים, פלפל חריף אם אתם מאשרים לילדים, והיידה, אפשר להמשיך את היום.
פסטה בחמאה, שום ולימון
לא בא לכם לבשל כלום, אבל כלום, רק שיעזבו אתכם עם להכין אוכל כל היום? זה המתכון בשבילכם: בזמן שהפסטה מתבשלת מטגנים קצת שום במחבת, מוסיפים שמנת מתוקה, קליפת לימון ותבלינים, קצת מהמים של הפסטה, פרמזן וזהו. האוכל מוכן (ולכם כנראה נדלק החשק לבשל, כי וואו איזה ריח. לא נורא, גם מחר יום).
שבוע טוב!