מרק עדשים כתומות וחוואייג'
את המתכון הנהדר הזה קיבלנו ממיכל אפשטיין עוד הרבה לפני שהייתה זוכת "מאסטר שף", אבל כבר אז הייתה בשלנית מחוננת. מבחינת ירקות יש כאן רק בצל, שום, גזר וכוסברה, העדשים הן עדשים, והתיבול - התיבול יפתח כל אף סתום, באחריות! יש לנו כאן, לבד מהחוואייג' אהוב ליבנו, גם כמון, קצת פלפל צ'ילי ופלפל שחור. חתיכת מרק, אנחנו אומרים לכם.
מרק עגבניות ופסטה
אנחנו יודעים שהדיפולט הוא מרק עגבניות ואורז, ודווקא בגלל זה החלטנו ללכת על גרסת הפסטה, שהיא קצת פחות צפויה. המתכון הוא של בני סיידא - איש שכל מתכון שלו יוצא בול - העגבניות הן עגבניות שרי, כך שהמתקתקות מובטחת, ומבחינת הזמן שהמרק הזה ייקח מכם, זה לא יחרוג מחצי שעה, ועוד חצי שעה עד שיהיה מוכן.
מרק חומוס ומנגולד
המרק האחרון שלנו להיום הוא סופר בריא וסופר טעים, וחוץ מהמרכיבים שאפשר לראות יש בו גם קצת שיבולת שועל, שהופכת אותו לעוד יותר בריא ועוד יותר משביע, כורכום, כמון ושליש כוס של חלב קוקוס. אצלנו הוא לגמרי ברשימת הפייבוריטים.
שבוע טוב!