עוף וקוסקוס

רון יוחננוב אלוף בז'אנר הארוחות-בסיר-אחד. כאן הוא מתקתק כרעיים עם קוסקוס (אינסטנט) עם קצת חמוציות ושקדים שמוכנים תוך שעה אחת. שימו לב שאפשר להכין את המרינדה מראש, העוף רק ירוויח מההשרייה.

>> למתכון: עוף וקוסקוס בתבנית אחת

עוף וקוסקוס בתבנית אחת (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
עוף וקוסקוס בתבנית אחת | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

עוף ופתיתים

העיקרון דומה מאוד, רק שבמקום קוסקוס - פתיתים, ובמקום כרעיים - שוקיים. התיבול שונה גם הוא, מבוסס פפריקה וכורכום שגם מעניקים צבע מגרה לכל המנה, והמנה מוכנה תוך שעה - תזמון נח לכל הדעות. סלט ירקות קטן בצד - ושיחקתם אותה. 

>> למתכון: תבשיל עוף ופתיתים

שוקי עוף ופתיתים - מוכן (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
שוקי עוף ופתיתים בסיר אחד | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

מוקפץ ירקות

אטריות ביצים, פטריות, סלרי, בצלים, פלפלים צבעוניים קטנים, אפונה סינית ומעליהם תוספת טרייה של נבטים, בצל ירוק וקצת שומשום. מי שממש רוצה - יכול גם להוסיף ביצה טרופה לתוספת חלבון. מתכון מנצח של רות סירקיס שאנחנו חותמים עליו בכל יום. 

>> למתכון: נודלס מוקפץ עם ירקות

נודלס מוקפצים עם ירקות (צילום: יונתן בלום,  יחסי ציבור )
מתוך מאסיה באהבה של רות סירקיס | צילום: יונתן בלום, יחסי ציבור