אורז ובשר טחון

מהמתכונים שהולכים איתנו כבר שנים. לפעמים אנחנו מגוונים קצת בירקות או בתיבול, אבל בדרך כלל מכינים את המתכון כלשונו (מכל הניסיונות שלנו, זה באמת הכי טעים). ילדים אוהבים את זה, מבוגרים אוהבים את זה, יש בזה מהכל (חלבון, פחמימה, ירק) ובגדול זה אחד המתכונים היותר מוצלחים לכל עת שאנחנו מכירים.

מתכון: אורז ובשר טחון

קציצות עוף ובטטה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
קציצות עוף ובטטה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

קציצות עוף ובטטה

קציצות נהדרות שעובדות מצוין גם עם רוטב וגם בלי. אם אתם הולכים על הגרסה עם רוטב העגבניות (הצעה לרוטב בסוף המתכון) כדאי להגיש את הקציצות עם אורז לבן (או מלא!) נקי, בלי רוטב אפשר להגיש עם תפוחי אדמה בתנור, אורז עם ירקות או אפילו בפיתה עם חסה, עגבנייה ומיונז. האמת, אנחנו חושבים שהפעם נלך על אופציית הפיתה.

מתכון: קציצות עוף ובטטה

פשטידת פסטה וטונה. ככה זה נראה מבפנים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
פשטידת פסטה וטונה. ככה זה נראה מבפנים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

פשטידת פסטה וטונה

בדרך כלל אנחנו טיפוסים של פשטידות פסטה וגבינות, וכמה שיותר מושחתות יותר טוב - אבל השילוב של גבינת קוטג' וטונה בשמחה הזאת דווקא בא לנו טוב, וללא ספק הופך את המנה לרגועה יותר, ולבטח לראויה יותר לאכילה לנו ולילדים. 

מתכון: פשטידת פסטה וטונה

פשטידת פסטה וטונה בתוך התבנית (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
פשטידת פסטה וטונה בתוך התבנית | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל