קציצות כרובית

בשבוע שעבר הכרנו טריק ממש מדליק לפירוק סופר זריז של כרובית. פחות או יותר מאותו רגע ידענו שמתחשק לנו להכין משהו עם כרובית, והקציצות האלה כל כך טעימות - שהיה ברור שנלך על המתכון הזה. הקינואה והטופו מוסיפים ערכים תזונתיים ובשביל הטיגון אפשר להסתפק במעט שמן זית. 

למתכון: קציצות כרובית נפלאות עם קינואה וטופו

סלט אורז קריספי

הסלט הזה, שהכרנו  בטיקטוק, הוא חתיכת ג'וקר וגם נסביר מדוע: אפשר לנצל כאן שאריות של אורז, ולא רק זה - אפשר גם לשלב כאן בערך כל תוספת או ירק שאוהבים והוא עדיין יהיה טעים ומזין. אבל זה אפילו לא הסוף של הדרכים לגוון את הסלט. חוץ מתוספות קראנצ'יות וחלבונים שניתן לבחור ולנצל לפי ההיצע הביתי, גם את האורז עצמו אפשר לתבל לפי טעם אישי - חריף, מתקתק - כמה שרוצים. בקיצור, ככה למדנו לא לפסול על הסף כל מתכון רק כי הוא טרנדי, לפעמים יש לכך סיבה מוצדקת.

למתכון: סלט אורז קריספי

פסטה בצל מקורמל

אחרי 2 אפשרויות מזינות, פה מדובר במנה שהיא בעיקר מנחמת וטעימה, כמו שהרבה פעמים צריכים בראשון. זה סופר קל: פורסים בצלים, מוסיפים ראש שום, קוביות חמאה ותימין. אחרי בערך שעה, כשהבצל מקורמל (רק שימו לב שלא נשרף), מערבבים אותו עם שמנת ופרמזן, מוסיפים עוד טיפה פרמזן מלמעלה ומתיישבים ליהנות מקערה שכל ביס ממנה חלומי. 

למתכון: פסטה ברוטב שמנת ובצל מקורמל