קציצות בקר ולחם בציפוי פריך

לכאורה עוד סוג של קציצות, למעשה - חוויית קציצה שאין הרבה כמוה, עם ציפוי כמו של שניצל (לא להתעצל!), שמכסה על רכות נפלאה בזכות הלחם הרטוב בתערובת. ועוד משהו קטן: את כל המרכיבים כאן טוחנים במעבד מזון לפני שמערבבים אותם עם הבשר, אז חסכנו לכם לקצוץ בצל ועשבי תיבול. עם מה מגישים? אורז, ירקות חתוכים וטחינה טובה.

קציצות בקר ולחם בציפוי פריך

קציצות בקר ולחם פריכות (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
קציצות בקר ולחם פריכות | צילום: ענת אלישע, mako אוכל

פסטה אדומה

גם בימים שאין כמעט כלום בבית - בדרך כלל יש רסק עגבניות, כמה שיני שום, חבילת פסטה וקצת תבלינים. אז קחו את כל אלה, ערבבו עם המתכון שכאן ותקבלו ארוחת צהריים מהירה אש שכל המשפחה תשמח בה מאוד. מבטיחים. 

פסטה אדומה

סנדוויץ' חזה עוף ברוטב ברביקיו

סנדוויץ' לארוחת צהריים? התשובה היא כן, תלוי איזה סנדוויץ' כמובן. הפעם מדובר בחזות עוף עסיסיים ברוטב ברביקיו שמכינים לבד, ואם זה נשמע לכם בלגן אז אתם לגמרי טועים. אז כן, כל העסק הזה עטוף בלחמנייה גדולה, אבל אתם חייבים להודות שלהגיד שזה רק סנדוויץ' זה פשוט לא הוגן.

סנדוויץ' חזה עוף ברוטב ברביקיו

רצועות עוף ברוטב ברביקיו (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
רצועות עוף ברוטב ברביקיו | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

שבוע טוב ושקט.