קנלוני

מאוד מאוד קשה לפשל כאן: ממלאים צינורות פסטה במלית של תערובת גבינות (קוטג', מוצרלה ופרמזן - אבל ניתן כמובן לגוון ולשנות לפי הטעם ולפי מה שיש במדף הגבינות במקרר הביתי) ומבשלים ברוטב עגבניות ושמנת. זה טעים כמו שזה נראה.

למתכון: קנלוני ברוטב רוזה

פסטה פסטו

ועוד מתכון של רותם ליברזון, הפעם לפסטה פסטו. אם הקנלוני היא מנה אדומה בזכות רוטב העגבניות, כאן כבר מדובר במנה ירוקה לחלוטין שמדגימה שוב כמה שווה להכין רוטב פסטו בבית, שכמעט תמיד יוצא טעים יותר מכל רוטב פסטו קנוי ובעיקר ממש פשוט וקל, כל עוד יש לכם מעבד מזון, קוצץ או בלנדר מוט: עלי בזיליקום, שמן זית טוב, פרמזן, שום, צנוברים - וזהו.

מתכון: פסטה פסטו

פסטה פסטו (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
פסטה פסטו | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

מאפה גבינות, פטריות ובצל

תסמכו על קרן אגם בכל מה שנוגע לתקתוק מאפים מעולים. כדי לקצר תהליכים היא משתמשת פה בבצק מוכן, מהבצקים המצוננים שקונים הביתה, ובפנים תערובת גבינות, פטריות ובצלים. סלט קטנטן ליד והסתדרתם.

פריסה גסה. הכי כיף (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
פריסה גסה. הכי כיף | צילום: קרן אגם, mako אוכל

למתכון: מאפה מהיר עם גבינות, פטריות ובצל