פרגיות במרינדה
הטריק הוא לשים מספיק זמן מראש את הפרגיות במרינדה, ומכאן זה כבר באמת שטויות: רק לצרוב אותן כמו שצריך על מחבת פסים טובה, להכין בצד אורז וזהו.
סלמון, אורז מלא ושעועית
לא יודעים מה איתכם, אבל בסביבתנו הקרובה יש מנהג קבוע של אכילת חסרת רסן בזמן סוף השבוע, בטח אם מטיילים ועוצרים לאכול בחוץ או שחוגגים ימי הולדת/אירועים משפחתיים ושלא נתחיל בכלל לדבר על מסורת הפיקניקים. לכן אין כמעט יום ראשון שלא מתחיל עם התחייבות לארוחת צהריים "אחראית". כאן נכנס לתמונה המתכון הזה: פילה סלמון, אורז מלא, שעועית ירוקה - לא מסובך להכנה, מזין ומשאיר אתכם בתחושה קלילה שמוחקת את האשמה מזלילת הסופ"ש.
למתכון: סלמון עם אורז מלא ושעועית ירוקה
ארוחה בטורטייה
אורנה ואלה, בעלות "אורנה ואלה" המיתולוגית בתל אביב סיפקו לנו ארבעה מתכונים שיחדיו מרכיבים ארוחה שלמה בטורטייה. אומנם יש כאן נתח בריסקט בבישול ארוך וגם שעועית שחורה שדורשת השרייה מראש, כך שצריך כל אלה נכנסים לטורטיות פשוטות שאפשר לקנות בכל מנות, או אפילו ככה בצלחת עם קצת אורז - וזה טעים בצורה קיצונית.