פולנטה תירס טרי
חובבי המנות הבשריות מוזמנים לדלג להצעה הבאה, אנחנו ברשותכם נתעכב רגע על הפולנטה הזאת, שהיא חלום שלנו על אף היותה צמחונית ופשוטה מאוד להכנה. מנה בסימן תירס ופטריות צלויות, עם חיזוק של הקרמה שמנתית, קצת חמאה, שום וגבינות. הכינו אותה עם התירס המתוק שמצוי עכשיו בשווקים בשפע - ולא תאמינו כמה הנאה אפשר לשאוב ממנה כל כך פשוטה ומהירה.
פידאוס ונקניקיות בסיר אחד
אל תיבהלו לנו, פידאוס זה בסך הכל מילה יפה לאטריות דקיקות, כאלה של מרק. כאן הן חולקות סיר עם נקניקיות (מהסוג האיכותי), בצל, שום ואפונה קפואה (אפילו לא צריך להפשיר אותה קודם), ויחד עם רסק עגבניות וקצת פפריקה מעושנת מייצרות מנה שקשה להפסיק לאכול ממנה. הכי של בית.
מתכון לפידאוס ונקניקיות בסיר אחד
סיר קציצות עם שומר ואפונה
וזה מתכון של לייזה פאנלים (תכלס זה מספיק בשביל לרצות להכין אותו, לא?), של קציצות מפוצצות בטעמים (אנחנו רק קוראים את רשימת התבלינים ונוזל לנו ריר) שקודם מטוגנות ואז מבושלות עם שומר, אפונה וסלרי. את הירקות אתם ממש מוזמנים לגוון לפי טעמכם ולפי העונה, אין צורך להרגיש מחויבות למתכון המקורי. מבטיחים שזה יצא נהדר גם עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה.
בתיאבון!