mako
פרסומת

3 ארוחות קלות ומספקות לערב קר

מרק עגבניות עם שלוש אפשרויות הגשה (אנחנו ניקח קרוטונים ופרמזן, תודה), מאפה פסטה ועגבניות עם טריק סופר-מתחשב ודייסת קוואקר בגרסה מלוחה, בלי סילאן אבל עם קשקבל ופלפל שחור. רוצים הכל? מזל שהשבוע רק מתחיל

אוכל טוב
mako
פורסם:
מרק עגבניות
מרק עגבניות | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
הקישור הועתק

מרק עגבניות

המתכון הזה הוא לא רק מתכון למרק עגבניות, הוא שיעור במרק עגבניות, ולכן אנחנו ממליצים לכם לעקוב אחריו, גם אם יש לכם את המרק הקבוע שלכם שלא עלה בדעתכם להחליף. הכנתם את המרק? עכשיו קבלו שלוש אפשרויות הגשה: עם לחם קלוי ומרוח בשמן זית ושום, עם אורז ושמיר (לא חובה) או עם קרוטונים ופרמזן. הסתדרתם, אין מה לומר.

מאפה פסטה
מאפה פסטה | צילום: דניה ויינר, לבשל עם יעל, הוצאת מודן

מאפה פסטה עם טריק

לא נשאיר אתכם במתח: הטריק הוא השריה מוקדמת של הפסטה עם שמן הזית, מה שמייתר את הצורך בבישול המוקדם שלה. ופשטידת פסטה שלא צריך לבשל בשבילה את הפסטה מראש היא הרי ממש בגדר פלא. הקאץ' הוא שבשביל זה צריך להתחיל את ההכנה לפחות 3 שעות (או לילה) מראש - אבל אין שום בעיה: לכו תשרו אותה עכשיו, בערב תחזרו אליה ותוך כמה דקות היא בתנור.

דייסת קוואקר קלוי וקשקבל
דייסת קוואקר קלוי וקשקבל | צילום: אסתי רותם, mako אוכל

דייסת קוואקר מלוחה

אנחנו מתים על דייסות קוואקר בחורף, אבל מודים שלא תמיד בא לנו על תערובת הסילאן והפירות הקבועה. לפעמים אפילו אנחנו מעדיפים מלוח על מתוק, בעיקר אם מדובר בארוחה רשמית ולא בנשנוש מזדמן. אז מתברר שאותה דייסת קוואקר שאנחנו מחבבים עובדת מעולה גם בגרסה מלוחה, עם תיבול עדין וגבינת קשקבל מגוררת. מה זה מעולה - טירוף. תנסו.

בתיאבון!