פשטידת תרד וגבינות
המאפה הזה הוא אחת הקונסטלציות היחידות שבהן אי אפשר לסרב לתרד, אפילו אם אתם בני 5 בררנים במיוחד. זה פשוט כל כך טעים, השילוב הזה של בצק עלים, תרד וגבינות (פטה וקשקבל), שאין מי שיכול להגיד לו לא. כאן במתכון יש גם בצל מטוגן, שהופך כל דבר לטעים יותר, אבל מניסיון אנחנו יכולים להגיד שהפשטידה הזאת עובדת נהדר גם בלעדיו.
פסטה ברוטב רוזה
רוטב רוזה הוא מהמאכלים שיוצאים טעימים גם בגרסאות הכי מחופפות שלהם - נגיד, רק רסק עגבניות פשוט מעורבב עם שמנת מתוקה. ועדיין יש כאלה שמכינים גרסאות מושקעות שלו, עם טיגון של בצל ואפילו קילוף ובישול עגבניות טריות. המתכון הזה של רותם ליברזון יושב במקום מעולה באמצע - מהיר אך לא מחופף - והתוצאה מוצלחת ביותר.
בוריק אפוי בתנור
אם לא היינו מגלים את הגרסה הזאת לבוריק, כנראה לעולם לא היינו מכינים את המנה הזאת בבית. משהו בטיגון שלה מלחיץ אותנו יותר מדי. אבל אז הגיעה רויטל פדרבוש עם ההברקה הזאת, שבוריק אפשר גם לאפות, ופתאום זה נהיה ממש משחק ילדים.
בתיאבון!