פרעצל בצק יוגורט
רון יוחננוב הוריד לא מעט אנשים מעץ הפרעצל עם המתכון הזה. אם הכנת פרעצל נראתה כמו מלאכה מורכבת מדי, המתכון הפשוט הזה הוכיח שאפשר גם לתקתק פרעצלים יפים ורכים בפחות משעה. מערבבים את החומרים, קולעים ואופים. כמובן שלא יזיק להכין איזו חביתה ליד.
תפוחי אדמה ממולאים בגבינה
על פניו אפילו לא נדרש כאן מתכון, כי מה כבר יכול להשתבש בשידוך בין תפוח אדמה לשמנת חמוצה או גבינה מותכת? אבל בכל זאת, לפעמים בן אדם זקוק למעט השראה לקראת ארוחת הערב, בטח ובטח כשכל כך קל לוותר על הרעיון של הכנת ארוחה ולהסתפק בעוד ארגז פיצה שיגיע הביתה. אז בערך באותו זמן של משלוח - התפודים הממולאים הללו כבר יהיו מוכנים, מבעבעים ומהבילים, ואז תשמחו מאוד שלא התפשרתם.
למתכון: תפוחי אדמה ממולאים בגבינה
אפילו כשאנחנו לא אורזים את הסלט הזה לפיקניק, משהו בביס הזה מיד זורק לתחושה של בילוי וחופש, אפילו כשזה בבית על הספה מול הטלוויזיה. ההמלצה המתבקשת היא לדחוף חופן טוב לתוך חצי פיתה, אבל אפשר כמובן לאכול אותו גם בכל דרך שנראית לכם. זה אולי נראה סלט תמים, אבל הוא מספק ומשביע.