mako
פרסומת

3 ארוחות ערב קלות להכנה שכל המשפחה תאהב

גאון מי שהמציא את הפסטה בסיר אחד, ותבורך יונית צוקרמן ששידכה לה את השילוב שאי אפשר לעמוד בפניו של טונה ורוטב עגבניות. ויש גם פנקייקס תירס קטנטנים ומתוקים ולביבות תפוח אדמה וכרישה שאנחנו לגמרי מאוהבים בהן

אוכל טוב
mako
פורסם:
פסטה עם טונה בסיר אחד
פסטה עם טונה בסיר אחד | צילום: יונית סולטן צוקרמן, יחסי ציבור
הקישור הועתק

פסטה עם טונה בסיר אחד

המתכון הזה של יונית צוקרמן צובר לו מעריצים בשקט בשקט, ואפשר להבין למה. הרבה מאוד ילדים מתים על טונה, שלא לדבר על פסטה ברוטב עגבניות (סליחה, פסטה ברוטב אדום), וההורים, אם יורשה לנו להכליל, נוטים לחבב מאוד מתכונים של פסטה בסיר אחד, שלא לוקחים יותר מדי זמן ולא מלכלכים כלים. וברור שזה יוצא טעים בטירוף.

פנקייק תירס מהיר
פנקייק תירס מהיר | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

פנקייק תירס מהיר

פנקייקים זעירים שמשובצים בהם גרעיני תירס, כמה ירקות חתוכים וטחינה או אפילו לאבנה עם שמן זית - ככה מתקתקים בשיא הזריזות ארוחת ערב שגם ילדים אוהבים וגם מבוגרים. לציידי החלבון נגלה שיש בפנים לא רק גבינה צהובה אלא גם גביע שלם של גבינה לבנה, אז אפשר להיות שקטים.

קציצות פרסה ותפוחי אדמה צמחוניות
קציצות פרסה ותפוחי אדמה צמחוניות | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

לביבות כרישה ותפוח אדמה

איזה ילד אוהב לביבות כרישה? קלי קלות - הילד שלא יודע שזה מה שמסתתר בלביבות המעולות שעל הצלחת שלו, ומוסיף להן את המתקתקות הייחודית והכל כך טעימה הזאת. וברצינות: כרישה מבושלת היא בעיקר מתוקה (תחשבו על בצל - כמה טעם בצלי נשאר לו אחרי בישול או טיגון טוב?). ומה עם המרקם? נכון שכאן עלולה להיות בעיה, ולכן אנחנו ממליצים לטחון את הכרישה ולא להסתפק בקיצוץ.

בתיאבון!