מאפה ביצים ותפוח אדמה
אתם יכולים לקרוא לזה פריטטה, זה אפילו יהיה נכון, אבל מכיוון שמדובר במנה שנאפית ומוגשת בתבנית, ולא במחבת, אנחנו רואים אותה כמשהו שבין פריטטה לפשטידה. על כל פנים, מדובר בתערובת של תפוחי אדמה, בצל, ביצים ותיבול קל, שממש כמו פריטטה מתחילה את דרכה על הכיריים ומסיימת בתנור. התוצאה היא מאפה חם, נעים, טעים ומנחם, שהוא כל מה שכל אחד מאיתנו רוצה בבטן שלו לעת ערב.
שקשוקה בשר וחומוס
אם הארוחה הקודמת הייתה מעין שמיכת פוך נעימה, כאן יש לנו הצעה מסוג אחר לגמרי, למי שגם בערב רוצה אוכל "אמיתי", ושלא יחרטטו אותו עם ביצים ותפוחי אדמה. בשקשוקה הזאת יש את כל המרכיבים הקבועים של שקשוקה, אבל אליהם נוספים בשר טחון, גרגירי חומוס ותיבול של כמון, שלוקחים אותה לכיוון אחר לגמרי.
פסטה פירורי לחם מהירה
שום, שמן זית ופירורי לחם. אלה המרכיבים של ה"רוטב" של מנת הפסטה הזו, ואולי תתפלאו לשמוע אבל מעבר אליהם אין צורך בדבר (טוב, מלח). אחד המתכונים-ב-5-מרכיבים שאנחנו הכי אוהבים, וברגע שתנסו אנחנו בטוחים שתבינו למה.
בתיאבון!