נודלס ברוקולי חמאת בוטנים
את הברוקולי והנודלס מבשלים ביחד באותו סיר, ובינתיים מערבבים את מרכיבי הרוטב, שהם חמאת בוטנים, רוטב סויה וקצת ממי הבישול. את הרוטב הזה אפילו לא צריך לבשל - רק לערבב עם הנודלס המוכנים ועם הברוקולי. רוצה לומר, מדובר בעניין של רבע שעה בלחץ, לארוחה שכולם יהיו שמחים ממנה עד השמיים.
מתכון: נודלס ברוקולי חמאת בוטנים
חזה עוף במרינדה של צ'ילי מתוק
המתכון הזה הוא קצת יותר כבד ממה שאנחנו בדרך כלל מציעים לכם לארוחת ערב, וגם זמן ההכנה שלו ארוך יותר (אל תדאגו, זאת המרינדה שצריכה לעבוד לא אתם), אבל בסופו של דבר מדובר במתכון לפסטרמה, ולכן הוא משתלב לנו היטב עם הקונספט של ארוחת ערב. ככה זה הולך לקרות: כשאתם חוזרים מהעבודה ערבבו את חומרי המשרה והכניסו פנימה את חזה העוף, ובערב יישאר לכם רק לצלות אותו בתנור ולפרוס. עובד מעולה בכריך, אבל לא פחות טוב בצלחת.
מתכון: חזה עוף במרינדה של צ'ילי מתוק
סלט ניסואז
אם יש סלט שאפשר לסמוך עליו שישמש כארוחת ערב לכל דבר ועניין, הרי זה ניסואז. יש בו, לבד מהירקות החיים, טונה וביצה קשה, שהן חלבון, תפוחי אדמה, שהם פחמימות, וגם שעועית ירוקה ועוד הפתעות. הכל מהכל, והכל בצלחת אחת. גדול על הילדים אנשובי? לא נורא, יהיה יותר בשבילכם.
בתיאבון!