פיצה טורטייה

אל תיתנו לתרד שבתמונה להרתיע אתכם - מדובר במנה שילדים עפים עליה, ואם צריך להוריד את התרד גם זה לא אסון. את השום ברוטב הם לא ירגישו (רק לא יבינו למה הוא כל כך טעים להם), והבצל? השתמשו בבצל סגול, ילדים נוטים לתת לו צ'אנס הרבה יותר בקלות.

>> מתכון: פיצה טורטייה

פיצה טורטייה עם בצל, תרד וגבינות (צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל)
פיצה טורטייה | צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל
רפאלו - שמנת, בטטה וגבינת עיזים אחרי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
פסטה בטטה ושמנת | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

פסטה בטטה ושמנת בסיר אחד

פסטות בסיר אחד הן מההמצאות היותר גאוניות של המאה ה-21, שהופכות את הכנת הארוחה ממשימה של תזמון ובדיקת מרקמים למשימת "רק מערבבים ומוכן" קלאסית. המתכון הזה אהוב במיוחד על ילדים (וגם עלינו), כי הוא מתקתק (וכתום) במידה, גבינתי ושמנתי אבל לא יותר מדי (רק שליש כוס שמנת מתוקה על הסיר). באמת כיף של מנה.

>> מתכון: פסטה בטטה ושמנת בסיר אחד

פנקייק בננה וגבינה (צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל)
פנקייק/לביבות בננה | צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

לביבות בננה וגבינה

יש הקוראים להן לביבות ויש הנוקטים את השם המפורש "פנקייק" - אנחנו אומרים, לכו על השם שיותר עושה את זה לבני המשפחה שלכם. מה שכן, בניגוד לפנקייק אין כאן בכלל סוכר (רק זה שמגיע מהבננה), כך שלפחות בגזרת המצפון אתם מכוסים קומפלט.

>> מתכון: לביבות בננה וגבינה

בתיאבון!