אצבעות דג בציפוי פריך
אפשר להכין מנסיכת הנילוס או מכל דג לבן, אפשר לאפות בתנור או לטגן, אפשר להגיש ככה, עם קטשופ או עם מטבל הצ'ילי, לימון ודבש שבמתכון. בכל אחת מהאפשרויות תקבלו ארוחת ערב שהיא גם קלה להכנה וגם קלה על הבטן, אבל טובה ומשביעה בדיוק כמו שצריך.
פשטידת גבינות פריכה
איך פריכה? בזכות עלי הפילו, שמקמטים וזורקים למחבת (או התבנית). מאפה שהוא למעשה חגיגה פרועה של פילו, ביצים, שמנת וגבינת פטה, שמציעה מרקם שונה בכל ביס וטעם שעושה להתגעגע לשבועות. מלח, פלפל שחור, וההנאה שלמה ומושלמת.
קציצות קישואים ובולגרית אפויות
אם יש לכם משפחה רעבה ורק 10 דקות להשקיע בבישול - הקציצות האלה בהחלט עשויות להיות התשובה בשבילכם. יש בהן קישואים אבל אם לא תגידו אף אחד לא ידע, ולמרות שהן אפויות בתנור, הלוק שלהן זהוב ומפתה. מגישים עם יוגורט ונהנים כולם כאיש אחד.
מתכון: קציצות קישואים ובולגרית אפויות
בתיאבון!