פסטה בסיר אחד

המרכיבים הכי מרכזיים וחשובים כאן הם פטריות וערמונים, שמצטרפת אליהם שמנת מתוקה. פסטה חורפית וכיפית שקצת שוברת את שגרת רוטב העגבניות הקבוע. כמובן שמומלץ להוסיף גם פרמזן בהגשה. 

>> למתכון: פסטה פטריות וערמונים בסיר אחד

פסטה פטריות וערמונים - אחרי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
פסטה פטריות וערמונים - אחרי | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

פנקייקס מלוחים

אם יש משהו שאנחנו הישראלים אוהבים, הרי שאלה ארוחות בוקר. בין אם אלה ארוחות בוקר במלון, בבית, בשטח או בחוץ - ללא ספק מדובר בז'אנר פופולרי ביותר. אז נכון שחביתה נחשבת לארוחת הערב הכי עצלנית שיש? היא גם תופסת כארוחת בוקר בכלל, וככה גם הפנקייקס. למה כל ההקדמה הזאת? כי כל הסיכויים מצביעים על כך שהערב נאכל פנקייקים לארוחת ערב, ולא סתם, אלא פנקייקם מלוחים. 

>> למתכון: פנקייקס מלוחים

בליני (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
בליני | צילום: אסתי רותם, mako אוכל

טוסט

מדובר במתכון שצריך להגיע עם אזהרת התמכרות, שימו לב: משלבים פה שלושה סוגי גבינות (צ'דר, מוצרלה ופרמזן. אם אחת מהן משום מה באה לכם פחות - מוזמנים להחליף בגבינה אחרת שאוהבים, או להשמיט), קצת חמאה מומסת ושן שום כתושה. התוצאה גבינתית, נמתחת, מנחמת ולא דיאטטית בעליל. 

>> למתכון: טוסט עם טוויסט

טוסט עם טוויסט - גבינה נמתחת (צילום: ניצן לנגר, mako אוכל)
טוסט עם טוויסט - גבינה נמתחת | צילום: ניצן לנגר, mako אוכל