ביצה בקן של תפוח אדמה
לא, מה שאתם רואים בתמונה זה לא ספגטי אלא תפוחי אדמה שגוררו בפומפיית ספירלה. אין לכם כזאת? לכו על האופציה הפשוטה וגררו אותם בפומפייה רגילה או במעבד מזון, זה לא באמת משנה. מה שמשנה זה כמה מגניב וטעים המנה הזאת יוצאת בסופו של דבר.
>> למתכון: ביצה בקן של תפוח אדמה
מאפה גבינות יווני
שבלולי פילו עם תערובת של גבינות (פטה וקשקבל) ויוגורט, ותיבול עדין ומינימליטי של מלח, פלפל ואורגנו. כל זה כדי להבטיח שלא יהיה אחד במשפחה שהמאפה הזה ישאיר אותו אדיש. גם מריחת החמאה לפני האפייה, שמבטיחה פריכות מקסימלית וריח לא מהעולם הזה, עוזרת למנה הזאת למשוך את כולם במהירות האור לשולחן האוכל.
פנקייק פיצה
הטעמים של הפיצה מוטמעים כבר בבלילה של הפנקייק הזה, והם יושבים עליו כל כך טוב שלא ברור איך לא ניסינו את זה קודם. חוץ מהעגבניות והגבינה שבפנים אתם מוזמנים לפנק בעוד שכבה, פלוס תוספות, מבחוץ - כך או כך, מדובר בשילוב של מאכלים אהובים שלגמרי שווה שתנסו אותו בבית.
בתיאבון!