שבלולי פיצה מהירים

אם אתם מאלה שמעקמים אף אל מול מאפים מבצקי עלים תעשייתיים, בוודאי תשמחו לגלות שאין שום דבר תעשייתי בבצק של שבלולי הפיצה האלה. זה פשוט בגלל שאתם מכינים אותו לבד, ואנחנו נשבעים לכם שמדובר בקלי קלות. אז לא שזה הופך אותו לקערה של מזונות על, אבל לפחות אתם שולטים בדיוק בכל מה שנכנס פנימה. על זה מרכיבים את תוספות הפיצה המוכרות והאהובות - ואת כל זה עושים ב-10 דקות גג רבע שעה. עכשיו לתנור, והנה יצאתם משקיענים ונהניתם מכל רגע.

מתכון: שבלולי פיצה מהירים

פריטטה עם בצל, אפונה וגזר (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
פריטטה עם בצל, אפונה וגזר | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

פריטטה עם אפונה וגזר

איזו דרך קלילה וטעימה להפוך חביתה לארוחת ערב שלמה: מעבים אותה בשמנת מתוקה, מוסיפים גזר מגורר ואפונה וצולים בתנור עם תוספת של גבינה מלמעלה. זאת כבר מזמן לא חביתה, הכירו למשפחה שלכם את הפריטטה.

מתכון: פריטטה עם אפונה וגזר

לביבות תפוחי אדמה אפויות (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
לביבות תפוחי אדמה אפויות | צילום: אסתי רותם, mako אוכל

לביבות תפוחי אדמה אפויות

פחמימה יש - תפוחי אדמה, מהפחמימות החביבות על נשים, גברים וטף; חלבון יש - 4 ביצים שמחזיקות את התערובת; ירקות יש, אומנם מעט, אבל גם גזר ופטרוזיליה זה משהו; וטיגון אין, כי הלביבות האלה פשוט כל כך טעימות אפויות שאין שום סיבה. התיבול הוא של חוואייג', וביחד - חגיגה.

מתכון: לביבות תפוחי אדמה אפויות

בתיאבון!