מרק עדשים ואטריות
רבע שעה על הרגליים, זה מה שיצריך מכם המרק הזה, למקרה שחששתם שאנחנו הולכים להעביד אתכם עכשיו בקיצוץ עלעלים או טיגון מקדים של עוף או בשר. אין בו עוף (או בשר) במרק הזה (יש אבקת מרק עוף, וגם עליה אפשר לוותר), ומה שיש בו זה בעיקר עדשים כתומות (הסוג שמתרכך הכי מהר) ואטריות דקיקות - העדשים בשביל הבריאות והשובע, האטריות בשביל הכיף.
מתכון: מרק עדשים ואטריות קליל וטעים
אגרול מדפי אורז
דפי אורז זה לא לכל אחד, אז אם לא התנסיתם במוצר הזה במשפחה אולי מוטב לעבור למתכון הבא - המרקם שלו שונה מאוד מדפי סיגר או פילו, ויש כאלה שלא מקבלים אותו יפה. אבל אם אתם מהמוני האדם שחושבים שדפי אורז הם ההברקה של המאה ה-21, ולא רק לחולי צליאק - אתם הולכים לעוף על האגרול הזה. דף האורז הוא דף אורז, אבל בתוכו - כל הכיף שיש לאגרול להציע, שזה ירקות חתוכים דק, רוטב סויה וקצת שומשום. את כל זה אופים בתנור, והתוצאה כיפית במיוחד.
אגב, אם אתם בעניין של אגרול אמיתי אנחנו האחרונים שנעמוד בדרככם, ואתם מוזמנים לסור למתכון הזה של רותם ליברזון.
לביבות פירה ממולאות
המתכון הזה, בניגוד לקודם, מתאים יותר לזללנים בנשמה, כאלה שכל דבר שיש בו תפוח אדמה ישר נוגע להם בלב, ואם מעורבת גם גבינה צהובה זה כבר בכלל אושר. אז כאן יש משניהם: מבשלים תפודים עד לריכוך, מועכים לפירה ומחזקים בקצת קמח וקורנפלור, בשביל שיוכל לתפקד כעין בצק, ויוצרים כדורים ממולאים בפרוסות של מוצרלה. מכאן לטיגון קצר במחבת (ברור שבחמאה, אנחנו לא ברברים), וזהו. אמרנו זללנים או לא אמרנו?
בתיאבון!