שקשוקה משימוריםצוק העיתים - וליתר דיוק צוק העגבניות - לימד אותנו שאפשר להכין יופי של שקשוקה גם בלי עגבניות טריות, וזה אפילו לוקח פחות זמן (לא צריך לחכות לפרימדונות שיתרככו). ככה עושים את זה במשפחת ליברזון
צילום: lovelypeace, ShutterStock
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים במחבת את הבצל, השום והצ'ילי עד שהם מתרככים. 2 מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות. 3 מוסיפים חצי כוס מים רותחים, פפריקה ומלח ומביאים לרתיחה. 4 מבשלים ללא כיסוי כ-15 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט. 5 מוספים את הביצים, מכסים ומבשלים עד שהן מגיעות לרמת המוכנות הרצויה. מגישים מיד. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** אוהבי הגמבות יכולים להוסיף גמבה קצוצה בשלב הטיגון. ** אפשר להוסיף תבלינים כמו פלפל שחור, אורגנו מיובש או מה שאוהבים. |