1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.
2 מערבבים את הקוואקר עם הרוויון ומניחים בצד ל-3 דקות, להתרככות.
3 מערבבים את שני סוגי הקמח עם הסוכר והמלח בקערה גדולה.
4 מוסיפים לתערובת הרוויון והקוואקר את הזיתים, הגבינות, הביצה והשמן ומערבבים. מוסיפים את התערובת לקערת החומרים היבשים ומערבבים רק עד שהיא נספגת בקמח.
5 יוצקים את הבלילה לתבנית השקעים.
6 אופים 25-20 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים. מגישים חמים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!