המצרכים (9 מנות):לתבנית עם 9 שקעים:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מכינים רוטב שקשוקה: מערבבים בקערה את העגבניות עם כמון, פפריקה, שמן זית, שום, מלח ופלפל (מוסיפים חריף או כל תבלין אחר שרוצים). >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3 פותחים את בצק העלים על משטח עבודה ומחלקים אותו ל-9 קוביות. ![]() 4 מניחים כל קוביית בצק בתוך שקע בתבנית ויוצקים לתוכה כף של שקשוקה, ומעליה יוצקים ביצה. 5 מפזרים מעל כל קן גבינה ועשבי תיבול ומכניסים לאפייה כ-20 דקות. * אם רוצים ביצה פחות עשוייה, אפשר לשבור את הביצים לקינים רק באמצע האפייה. ![]() רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. בתיאבון!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |